Купи една маса от ИКЕА за стаята на детето му, но преди това ѝ направи две дупки. Ще останете изненадани, когато видите защо! (СНИМКИ)

Ако имате щастието да бъдете родители, споделете с нас кое е нещото, което най-много ви дразни в детската стая? Ние с две ръце гласуваме за разхвърлените играчки, разбира се. Като безспорен фаворит в класацията е разпиленият по земята конструктор, чието настъпване на дори само едно миниатюрно парченце води до неистова болка, която с лекота бихме класифицирали като една от най-силните в света.

Ако и вашият наследник обича да си играе с „Лего“, но напълно логично го подрежда на земята, ограждайки се с всичките му плашещи малки съставни части, то тази статия е точно за вас. Защото с няколко прости стъпки можете да му направите специална маса, предназначена само и единствено за конструкторското му хоби.

Както ще видите в снимките, „нужните продукти“ са маса за хранене (в случая от ИКЕА), два големи съда (отново от там), бормашина, трионче, шкурка, спрей за боядисване и лепило.

А сега вижте снимките, за да разберете как се сглобява чудната „Лего“ маса.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Коментирай:

Последни

Препоръчано