Майка ражда близначки, но момиченцата изумяват лекарите. Каква е причината? Уау! (СНИМКИ)

30.05.2016

Когато Хана и Кайл за първи път научават, че ще им се родят близнаци, те се шегуват, че е напълно възможно едното от тях да бъде със светъл цвят на кожата, а другото - с тъмен. Също като тях двамата. Хана е бяла, докато Кайл е мулат.

Те никога не са си и помисляли, че именно това ще се случи в последствие.

Едното от двете близначета - Аная се ражда със светла кожа, подобна на майка си, докато Майла се появява на бял свят като мулатче, също като своя татко.

“Кайл е мулат, а аз съм бяла. Нашите приятели се шегуваха, че нещо подобно може да се случи, но аз през смях отговарях, че това не е много вероятно. Сега нашите две момичета предизвикват погледите на хората, където и да отидат”, споделя Хана.

Двамата влюбени споделят, че често попадат на хора, които дори не вярват, че двете близначета имат каквато и да е връзка помежду си.

“Дори не мога да отида до супермаркета, без някой да ме спре и да ме пита за тях”, разкрива Хана.

близначета изненада

Според майката на Хана, освен различен цвят на кожата, двете момичета притежават и различни характери. Майла е изключително активна, докато Аная е доста по-спокойна.

Когато двете близначки се раждат, майката не успява да забележи разликата в цвета на кожата им на секундата.

“Отначало и двете момичета имаха лилави отенъци на кожата си и изглеждаха по-тъмни. Поради това сметнах, че са се метнали на Кайл. Сега разликата си личи далеч повече”, обяснява щастливата майка.

Ако смятате, че историята на тези две сладки близначки заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

близначета изненада

Коментирай:

Последни

Препоръчано