Сляпо момче с аутизъм се качи на сцената с група музиканти... Тръпки ще ви побият, когато го чуете как пее!

Прекрасно изпълнение на това прекрасно момче – Christopher Duffley, заедно с хор от още 150 деца! Но зад завладяващото представяне на тази сцена се крие една много трогателна история.

Според всички медицински закони той не би трябвало да преживее и един ден на земята. Роден е преждевременно с много малко тегло, без зрение, а родителите му са били с много проблемно здраве, дължащо се на злоупотреба с наркотици. Противно на логиката обаче, малкото момче е оцеляло, но скоро е станало ясно, че има аутизъм.

Хората, които са се грижили за него в дома за изоставени деца, са били много изненадани от факта, че той е започнал да пее. По-късно за него започва да се грижи неговата леля, която му помогнала да развие очевидния си талант в тази област. И добре, че го е направила, защото сега виждаме, че това момче наистина успява да развълнува хората с пеенето си, и показва, че за таланта няма значение как си роден, и какви премеждия си преживял. Той винаги успява да се прояви, и примери в това отношение има много. Важното е човек да има силен дух и вяра в себе си. Точно както Кристофър.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Коментирай:

Последни

Препоръчано