Той ще пише във фейсбук и на вашите деца, той ще им предложи пари за снимки, той ще им посегне!

Приятели и родители, пазете децата си!!!! Това е джипа на мангал от Варна, който преди 4 дни се опита да примами деца в хотелската стая в Горна Оряховица, под предтекст, че е професионален фотограф и ще им плати за фотосесията.

Предложим е това на две петнайсет годишни деца, които са в затруднено положение, наши спортни надежди с не лек живот. Придружили го до хотелската му стая, а след това той ги накарал да се съблекат голи до кръста.

По нататък не е успял да стигне, защото се е намесил персонала на хотела, приятели на момчетата и полиция. Но въпросния мангал ще му се размине без никакво наказание, защото има желязно алиби - той е "фотограф".

Той ще пише във Фейбук и на вашите деца, той ще им предложи пари за снимки, той ще им посегне!!!
Разговаряйте с децата си. Обяснете им как не трябва да общуват и да вярват на непознати.

Моля ви споделете, нека всички разберат историята! Трябва цяла България да разбере. Той се е вдигнал от Варна до Горна Оряховица. Утре ще е в друга точка на страната. СПОДЕЛЕТЕ!
Нещастника се пише във фейсбук Aleks Bohem. Моли всички момчета под 18г да го изтрият, явно защото знае, че е със слаби ангели. И благодари на Господ, че го е оттървал от полицията.
На снимките в профила си не е той, а младо момче, на което може би също е "платил" за "фотосесия".

фотографа от варна

Коментирай: