14-годишно момиче ражда бебето си. 82 години по-късно тя изобщо не очаква ТОВА…

Датата е 11 февруари 1933 година. Пиърс ражда своето първо дете, но самата Пиърс е още дете. Тя е на 14 години и шест месеца по-късно нюйоркските власти преценяват, че не може да се грижи за дъщеря си и ѝ я отнемат.

Ева, както Пиърс кръщава дъщеричката си, е прекръстена на Бети. Осиновителите ѝ обаче умират, когато тя е на 21 години и останала съвсем сама, започва да търси биологичната си майка.

Минават години, а Бети не открива нищо, защото няма абсолютно никаква информация за истинските си родители. Междувременно Пиърс се е омъжила и има още цели 7 деца, но никога не забравя първородната си дъщеря.

Веднъж лелята на Бети прави съдбоносна грешка и я нарича с истинското ѝ име Ева. Оттам сагата започва отново и Бети успява да открие още информация за истинското си семейство. Накрая осъществява контакт с една от сестрите си.

След 82 години раздяла майка и дъеря се срещат отново. Историята е наистина трогателна, но с щастлив край, а видеото от първата им среща можете да видите точно в този момент.

Ако смятате, че тази история заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Коментирай:

Последни

Препоръчано