Когато видите какво намериха тези деца, докато ровиха в двора на къщата им, ще останете без думи !!! (СНИМКИ)

Годината е 1978. Семейство се нанася в нова къща с голям заден двор в Калифорния. Няколко дни след това, ровейки в градината, децата попадат на нещо метално и много голямо! Но какво е то?

Когато разравят по обстойно те разбират, че в задния им двор на половин метър дълбочина се крие истинска кола! Моментално викат полиция, и след като властите изравят автомобила, шокираното семейство вижда, че това е ексклузивния модел Ferrari Dino 246 GTS от 1974 година.

Първоначално полицията си помислила, че във Ферарито може да има труп, но това въобще не било така! Спортната кола била внимателно "опакована" с фолио, парцали и тиксо.

Разследването установява невероятната истина. Собственикът на Ферарито е наел крадци, които е трябвало да я засилят в океана, за да прибере тлъстата застраховка. На крадците сърце не им дало да унищожат красавеца и са го заровили с идеята, че след някоя друга година ще си го приберат.

Уникалното Ферари е продадено на търг за сумата от $9 000 (доста тлъста цена за онова време) на млад механик, който я възстановява напълно до заводския и вид! Колата и до днес е в семейството на механика с регистрационен номер „DUG UP“, което значи изровен!

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!