14-годишно момиче ражда бебето си. 82 години по-късно тя изобщо не очаква ТОВА…

Датата е 11 февруари 1933 година. Пиърс ражда своето първо дете, но самата Пиърс е още дете. Тя е на 14 години и шест месеца по-късно нюйоркските власти преценяват, че не може да се грижи за дъщеря си и ѝ я отнемат.

Ева, както Пиърс кръщава дъщеричката си, е прекръстена на Бети. Осиновителите ѝ обаче умират, когато тя е на 21 години и останала съвсем сама, започва да търси биологичната си майка.

Минават години, а Бети не открива нищо, защото няма абсолютно никаква информация за истинските си родители. Междувременно Пиърс се е омъжила и има още цели 7 деца, но никога не забравя първородната си дъщеря.

Веднъж лелята на Бети прави съдбоносна грешка и я нарича с истинското ѝ име Ева. Оттам сагата започва отново и Бети успява да открие още информация за истинското си семейство. Накрая осъществява контакт с една от сестрите си.

След 82 години раздяла майка и дъеря се срещат отново. Историята е наистина трогателна, но с щастлив край, а видеото от първата им среща можете да видите точно в този момент.

Ако смятате, че тази история заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Сподели

или

Повтори

Ние предлагаме всеки ден нови, забавни и емоционални клипове! Споделете с вашите приятели! Днес живота е СПОДЕЛЯНЕ!


Още публикации