Английската полиция се видя в чудо! БЪЛГАРИ пълнят бирени капачки с вода, слагат ги във фризера, и... НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ ТАКОВА НЕЩО!

Ние, българите, сме много големи тарикати...

Докато повечето хора си плащат тока на Острова, нашенци го крадат с бирени капачки. Българи използвали уникалната техника, с която надхитрявали лондонското енерго в крайните източни квартали на мегаполиса. В сградите, в които живеели нашенските емигранти, енергията се заплаща на принципа, на който са направени уличните телефонни автомати. Обитателите на жилищата пускат през процел в метална кутия монети, при което токът се включва и се изключва автоматично, когато се изчерпи лимитът. Нашенците обаче успели да надхитрят машината като место лири пускали в процела монети от лед.

Когато държавните служители отишли да приберат парите от електроавтоматите в жилищата на българите, вътре нямало и кьораво пени, защото водата отдавна се е изпарила. А в същото време апаратурата показвала, че има изразходена енергия, обяснява нашенец, който работил като гастарбайтер в столицата. Тази система за заплащане е доста стара, но все още се използвала в някой от лондонските райони.

След като инкасаторите не успели да хванат тарикатите, прибегнали до помощта на полицията, която приклещила българите и под заплахата да ги депортират, те издали своята тайна с уверите, че няма да ги изритат като мръсни...

Те замръзвали в камерата капачки от бира "Хайнекен", пълнени с вода. Лондонските полицаи признали потресени, че такава хитра измама не са виждали в цялата си практика.

СПОДЕЛЕТЕ с приятелите си. Екипа на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

българи ток

Още публикации