Децата на съседите обиждаха сина му, но бащата не каза нищо. Това, което направи... е велико! (ВИДЕО)

Тази реклама на застраховки определено ни отвя умовете и не можем да им го отречем на американците – определено имат страхотни креативни идеи.

Това момче си мечтае за латино танци, но живее в краен квартал, в който съседските деца непрекъснато му се подиграват, наричайки го „момчето на татко“. Бащата вижда това и решава да го промени, но само по какъв начин...

Той записва сина си на джудо. В началото на момчето му е изключително трудно, но постепенно започва да свиква с тренировките, да овладява бойното изкуство и дори да печели награди. Цветовете на коланите се сменят, докато един ден...

Бащата отново се появява в стаята на сина си, носейки му подарък. Оказва се, че вътре има костюм за латино танци. Когато на другия ден момчето го облича и минава покрай подиграващите му се деца, те отново понечват да се пошегуват... но само едно движение от негова страна е достатъчно, за да замълчат от страх.

Посланието е ясно: всеки има право да следва мечтите си, но му трябва правилната застраховка за това. Гениално, бихме добавили ние!

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Сподели

или

Повтори

Ние предлагаме всеки ден нови, забавни и емоционални клипове! Споделете с вашите приятели! Днес живота е СПОДЕЛЯНЕ!