Детето искаше внимание от майка си, но тя предпочиташе да стои на компютъра. Вижте какво се случи 25 години по-късно... (ВИДЕО)

„Каквото посееш, това ще пожънеш.“

Настоящият материал трябва да бъде прочетен от всички съвременни млади хора. Защото той ясно разкрива какво ще се случи след няколко десетилетия и случващото се няма да бъде добро за никого.

Живеем в епохата на социалните мрежи. Всички сме свързани с тях – през компютрите и телефоните си, през таблетите. В офиса и вкъщи, навсякъде. И често, съзнателно или не, заради тях игнорираме света около себе си.

Ако вредим на себе си, това е наш избор. Но ако вредим на околните, още повече на децата си, трябва да се замислим сериозно за поведението си.

Това видео показва една майка, която по цял ден е „залепена“ на компютъра или лаптопа си. Малкият ѝ син търси вниманието ѝ, но така и не го получава, защото интернет се оказва по-важен за тази майка.

След 25 години обаче тя иска да се свърже със сина си по телефона, но той, точно както нея преди това, няма време и желание да ѝ обърне внимание. А след още 25 години изобщо не вдига телефона.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Сподели

или

Повтори

Ние предлагаме всеки ден нови, забавни и емоционални клипове! Споделете с вашите приятели! Днес живота е СПОДЕЛЯНЕ!