Гаджето й я удря често. Но кучето й пораства и прави ТОВА! Останах без думи! (ВИДЕО)

Много жени имат нещастието да бъдат във връзки (и по-лошо: бракове) с хора, които ги малтретират физически и/или психически. Според статистиката, всяка четвърта българка е жертва на тормоз у дома, за жалост цифрите в световен мащаб също не са особено добри.

Аманда е една от тези жертви. Тя живее с гадже, което често ѝ посяга, но тя така и не намира сили да го напусне. Открива утеха в хъскито Кайро, с което се сдобива година след началото на злополучната връзка.

Минават четири години, а положението не само не се променя, а става дори по-лошо. Един ден мъжът отново удря приятелката си, но този път кучето решава да защити стопанката си и го напада. Тогава той излива гнева си върху невинното животно.

Това действие прелива чашата и младата жена най-сетне напуска разрушителната връзка. Тя се отдава на хобито си да пътува и да снима, но решава да разкаже историята си, за да вдъхне кураж на всички жени, които са в нейното някогашно положение и се страхуват да предприемат каквото и да било в своя полза.

Ако ви е харесала историята, моля да е СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Сподели

или

Повтори

Ние предлагаме всеки ден нови, забавни и емоционални клипове! Споделете с вашите приятели! Днес живота е СПОДЕЛЯНЕ!