Тази котка е чакала цяла седмица болния си приятел да се върне от ветеринаря. И когато се върна... НЕВЕРОЯТНО! (ВИДЕО)

Обикновено употребяваме израза "като куче и котка", за да покажем неразбирателството и вечната кавга между най-популярните и обичани домашни любимци. Въпреки че кучетата и котките имат различен начин на живот и много често не могат да се понасят, днес сме ви подготвели едно видео, в което два четирикраки прияли ще ви покажат, че съжителството между котките и кучета е напълно възможно и то по какъв начин...

Представяме ви котката Унстън и кучето Зик, които помитат всички стереотипи с поведението си, грижите и любовта между тях.

Тяхната история е наистина затрогваща. Уинстън започва да се грижи за Зик, след като кучето се отравя и получава тежка алергична реакция и се налага да бъде лекувано във ветеринарна клиника. По време на престоя си там той е бил на животоспасяващи инжекции.

Когато се завръща у дома, Уинстън веднага започва да го подкрепя и развеселява. Той го ближе и прегръща внимателно, докато Зик се възстановява напълно от болестта. Котката не го оставя сам и за момент, а прекарва цял ден близо до него, за да му прави компания.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Сподели

или

Повтори

Ние предлагаме всеки ден нови, забавни и емоционални клипове! Споделете с вашите приятели! Днес живота е СПОДЕЛЯНЕ!