30 Феноменални снимки от България! Това е нашата родина! ВИЖТЕ ГИ...

България е едно малко кътче от рая, съчетало в себе си невероятна красота на лазурното, топло море и величествените върхове на планините. Малко са държавите по света, които могат да се похвалят с толкова красиви природни дадености, като в България. Всеки българин трябва да се гордее с тези планини, минерални извори, исторически забележителности, богата история, която разказа за велики хора, битки, бурни ветрове, слава и падение, и възкресение.

Кадрите, които ще видите достигат до нас благодарение на талантливия български фотограф Евгени Динев, чието пейзажно творчество е докоснало хиляди сърца по света. Тези пейзажни кадри показват някой от най-красивите места на България.

Творчеството на Евгени Динев изразява неговият стремеж да запечати красиви гледки по неподражаем начин. В снимките му природата се разкрива в най-съвършените си моменти. С много търпение, с изкуството да предаде на обичайния пейзаж нетипичен поглед и с усещането за подходящо място и момент, той успява да създаде творби, които докосват сърцата на хиляди хора.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипа на bgkef.com ще ви бъде благодарен!