Каква възможност: Ако решите да се преместите на този остров, ще получавате по 50 000 лева на месец, но това не е всичко!

Ако имате желание да напуснете България и да заминете някъде далеч и ако ви харесва идеята да живеете в Япония, смятаме, че ще ви представим почти перфектната оферта.

Месните власти в префектура Кагошима, съобщават, че поради желанието да увеличат популацията на островите Иоцима и Курошима, длъжностите за чужденци предлагат наистина много примамливи условия. Ето ги и тях:
- Ще получите еднократно 47.300 лева за да си платите пътните разходи.
- Три поредни години ще получавате пари за наем на къща - 41.000 лева, ако живеете сами, 47.300 ако сте с партньор, плус 9000 лева за всяко дете в семейството.
- Теле подарък, който може да го замените за 240.900 лева.
- 47.300 лева за първо дете, 89.700 лева за второ дете, 138.400 лева за трето дете, 187.600 лева за четвърто и има ли смисъл да продължаваме...
- Финансова помощ за образование на децата.
- Финансова помощ за започване на работа като опциите са земеделие, отглеждане на добитък, горско стопанство и риболов.
- Частично платени разходи за излизания ако сте сами и все още търсете своята сродна душа.

Трябва да отбележим, че максималната цена за наем на къща е около 8200 лева, само трябва да изпълните две условия. Първото условие е, че не трябва да бъдете по-възрастни от 55 години, а второто е, че островът не трябва да използвате като курорт, а ще трябва да работите.

Какво ще кажете? Звучи добре нали? Ако нямате проблем с вулкани, защото точно в провинция Кюшу се намира вулканът Асо (1.592 метра), най-активен в Япония. Но все пак нека подчертаем, че в Кюшу са живели най-възрастните хора на света, Хонг 116 години и Юкичи 114 години.

Ако смятате, че тази статия заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!