Куче отказва да си тръгне от гроба на стопанина си и остава да живее в него

Смъртта на стопанина е ужасен ден в живота на всяко куче. Обаче някои от тях преживяват загубата особено тежко. Ако стопанина е олицетворявал целия свят за своите четириноги питомци, то след неговата смърт те не знаят с какво да запълнят образувалата се празнота, и се стараят да останат колкото се може по-близо до своя починал приятел. Подобно нещо се случва в един сръбски град с тази немска овчарка. След смъртта на своя верен стопанин тя остава да пази неговия покой върху гроба.

Работниците от гробището разказват, че преданата спътница всеки ден идва на гроба, отлъчвайки се от там само когато търси храна. А с настъпването на зимата кучето си изкопава малко убежище точно под надгробния паметник.

Нееднократно се правят опити да я махнат от гробището, обаче овчарката се дърпа с всички сили, и винаги се връща на мястото където е погребан нейният стопанин. С течение на времето работниците се отказват от опитите си да изгонят кучето от гроба. Овчарката става своеобразен символ на любовта и предаността.

Още един пример за вечната вярност, която изпитват тези велики същества, на които дължим толкова много.

Колко тъжна история. Човек трудно може да сдържи сълзите си след прочитането на тези редове. Такива истории трябва да вдъхновяват възможно най-голям брой хора. Вие също може да помогнете като я споделите с вашите приятели.

Ако смятате, че тази статия заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Сподели

или

Повтори

Ние предлагаме всеки ден нови, забавни и емоционални клипове! Споделете с вашите приятели! Днес живота е СПОДЕЛЯНЕ!