Пожарникар спасил едно 9-месечно бебе... Ето какво се случи 17 години по-късно!

Преди 17 години един пожарникар на име Майк Хюз спасил от пожар малката Даниелa Дайвисън изкарвайки я от кошарата й, която скоро щяла да пламне. Били нужни само още няколко секунди, за да пламне цялата стая. Но това не е краят на историята.

"Когато пристигнахме повече от половината къща вече беше изгоряла. Намерих Даниелa в кошарата й, увита в одеяло", разказва Хьюз.

Преди около пет години той попаднал на вестника, който пазел с години. Там имало снимка и статия от онзи ден. Тогава той осъзнал, че трябва да е намери и да разбере какво се е случило с нея. След като я открил в Фейсбук и написал следното съобщение: "Здравей! Аз бях този, който ви спаси от пожара, когато бяхте бебе." От тогава те започнали да общуват много често и Майк бързо се превърнал във втори й баща.

17 години след пожара, Даниела поканила Майк на дипломирането си. Нейното семейство и приятели били там, за да я подкрепят, но най-специалния гост за нея бил Майк.

Майк се разплака след като чул речта на 18-годишната тинейджърка: "Присъствието на Майк на тази церемония е много важно за мен. Постоянно плача от радост, когато си помисля, че всичко е можело да завърши по съвсем различен начин; Аз нямаше да съм тук, ако Майк не ме беше спасил."

Ако ви е харесало, това което прочетохте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипа на bgkef.com ще ви бъде благодарен!