СЛОЖЕТЕ КУБЧЕ ЛЕД В ТАЗИ ТОЧКА И ЩЕ СТАНЕ ЧУДО С ВАС...

Всички искаме да имаме в ежедневието си повече бодрости и енергия, но често липсата на качествена храна, чист въздух и вода и време за пълноценна почивка ни дърпа назад.

Днес ще ви покажем метод, който ще ви помогне да постигнете мечтаната кондиция. Методът се състои в следното: сложете кубче лед с размери 2,5 х 2,5 см под тила, точно на точката Фенг Фу (Feng Fu) - това е вдлъбнатото място, където се свързва главата и врата.

Процедурата се прави редовно като легнете по корем и сложете кубче лед в точката Фенг Фу. Оставете го там в продължение на няколко минути - ако искате по-голям ефект, го оставете за 20 минути. Терапията се прави веднъж сутрин на гладно и веднъж вечер преди лягане. В началото може да ви се струва, че усещането е твърде студено, но буквално след 30 - 60 секунди идва прилив на топлина.

През първите дни е възможно да изпитвате чувство на еуфория, заради освобождаването на ендорфини в кръвта. Ето до какви здравни ползи води тази терапия:
- Подобрява се качеството на съня.
- Повишава се общият жизнен тонус.
- Винаги сте в отлично настроение.
- Подобрява дишането и сърдечно-съдовата система.
- Подобрява храносмилателната система.
- Ще забравите за настинката.
- Отстранява главоболия, зъбобол и ставни болки.

Ако ви е харесало, това което прочетохте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипа на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

точка