СВЕТОВЕН СКАНДАЛ: РУСИЯ РАЗКРИ КОЙ Е ПРЕДИЗВИКАЛ АТЕНТАТА 9/11

Руският президент Владимир Путин разполага със спътникови снимки, от които се вижда, че САЩ са причинили атентатите от 11 септември 2001 година. Шокиращата информация бе цитирана и в световните медии, а САЩ са в паника от снимки на руски спътник, за трагедията на 11 септември, пише в. "Правда".

Русия подготвяла публикуването на доказателства, които разкриват, че правителството на САЩ и американските разузнавателни служби са замесени в атаката от 11 септември 2001 г, при която бе ударен Световния търговски център в Ню Йорк, пише руското издание.

Американски експерти твърдят, че независимо от факта, че отношенията между Русия и САЩ в момента са достигнали най-голямото си влошаване от Студената война насам, то руският президент досега е създал само „дребни неприятности“ на Барак Обама. Ситуацията е затишие пред буря и руският президент се кани да нанесе само един удар, но той ще бъде смъртоносен.

Атаките са били организирани от американското правителство, но с помощта на посредници, така че нападението над Америка да изглежда като акт на агресия извършена от международна терористична организация. Предполагало се, че мотивът за подобна манипулация и убийството на над 5000 американски граждани, са американските петролни интереси в Близкия изток.

Ако доказателствата се окажат достоверни и абсолютно неопровержими, то доверието в американското правителство ще разклати и това ще доведе до масивни протести, което би могло да прерасне чак до революция, твърдят американски анализатори.
В последно време администрацията на Обама не спира с атаките към Кремъл, макар те да изглеждаха като невинни закачки. Повечето скандали бяха предизвикани от слухове за здравето на руския президент, който бе нарочен за болен от рак, а по-късно и от аутизъм, като новината се появи във водещи американски издания като „Ню Йорк поуст“ и „Вашингтон поуст“. От Кремъл опровергаха и двете новини, но по всичко изглежда, че на Владимир Путин му омръзна от лошите шеги на Обама, пише в. "Правда".

Ако смятате, че тази статия заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Какво се случи на 11/09