Слави и „Ку-ку бенд“ взривиха стадион „Васил Левски“ под дъжда! Вижте видео кадри от грандиозното събитие! ЦЕЛИЯТ КОНЦЕРТ ТУК!

По-истински и от дъжда. Това бяха снощи Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" за 70 000 българи, пеещи и танцуващи на стадион "Васил Левски".

Концертът бе открит с малката Крисия, която облечена в дълга бяла рокля, като същински ангел, приветства тълпата, тръпнеща в очакване под дъжда.

"Ако има нещо, заради което си струва да живея, то това сте вие!" С тези думи Слави Трифонов излезе пред хилядите фенове, дошли на концерта.

Въпреки проливния дъжд и техническите проблеми, 70 000 души гледаха 3 часовия концерта на Слави Трифонов, "Ку-Ку бенд" и някой от бившите членове на групата като Деси Добрева и Нели Петкова.

"Уникални сте, знаете ли? Не очаквах да дойдат толкова много хора - дошли сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го правим!"

Сега се насладете на уникалния концерт!

Моля да ни извините за причиненото неудобство! Няма да може да видите видеото с целият концерт, тъй като получихме искате от "Шоуто на Слави" да бъде премахнато.

По-долу сме добавили концерта на Слави и „Ку-ку бенд“ в Арена "Армеец" състоял се през април 2015г.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Сподели

или

Повтори

Ние предлагаме всеки ден нови, забавни и емоционални клипове! Споделете с вашите приятели! Днес живота е СПОДЕЛЯНЕ!


Още публикации