След като видите това ВИДЕО, вече няма да се налага да купувате лекарство против кашлица! ВИЖТЕ!

Има много естествени методи за лекуване на настинка или кашлица, които те ни напомнят за нашето детство и методите, които ползваше нашата баба. Много от тях са оригинални рецепти, които са изградени от естествени съставки. Сега ще видите една рецепта, която се приготвя много лесно, а резултат е доста изненадващ.

Когато кашлицата не ни дава мира ние директно отиваме в аптеката да си купим лекарство, за да ни изкара от състоянието, в което се намираме, но това лекарство струва пари.

Рецептата е идеална за успокояване на възпалено гърло и за да е приготвите ви са необходими следните продукти: 1 чаена чаша захар, 1/2 чаша вода, 1 супена лъжица лимонов сок, 1 супена лъжица мед, 1/2 чаена лъжица джинджифил и 1/4 чаена лъжица карамфил.

Тези съставки се варят по получаване на кафяв сироп. Вземете една тава, поставете парче хартия за печене на дъното на тавата и с помощта на лъжица започнете да правите малки капчици от сместа. Поръсете пудра захар, за да да не се залепят за хартията и това е.

Когато искате да консумирате от бонбоните, вземете една чаша с вряла вода, пуснете бонбона вътре и разбъркайте докато се разтвори напълно.

Пробвайте!

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипа на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Хареса ли ти видеото?

Сподели

или

Повтори

Ние предлагаме всеки ден нови, забавни и емоционални клипове! Споделете с вашите приятели! Днес живота е СПОДЕЛЯНЕ!