Това семейство си купи празен остров за $ 15,000! Това, в което го превърнаха, ще ви остави без дъх! Само вижте! (СНИМКИ)

Когато австралийците Мелита и Рори Хънтър пристигат в Югоизточна Азия, те си мислят, че ще останат там само една година. Рори, който е дизайнер, получил работен ангажимент в Пном Пен, Камбоджа и планирали да се преместят в Ню Йорк след края на проекта.

Но десетилетие след това те все още са там, и живеят ... на своя собствен остров, който са превърнали в луксозен курорт. Как е станало това?

По време на ваканция семейството е посетило залива, където се намира този остров, и се оказало, че са първите чужденци, които отиват там. Местните власти са им предложили уникално предложение – срещу $15000 да получат правата върху острова за 99 годишен срок.

Семейство Хънтър не се замислили и за секунда. Те открили в това предложение възможност за нов бизнес и нов смисъл в своя живот, а именно – да построят там луксозен курорт, в който да привличат платежоспособни туристи.
Успяват да го направят, въпреки че Мелита е диагностицирана с рак, с който за щастие се е преборила успешно. В момента кътчето разполага с 27 луксозни вили, а цената на една нощувка е 869 долара!

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!