Къщата мечта за всяка жена (СНИМКИ)

Обожаваме минималистичния шведски дизайн, който е съвършено изчистен и абсолютно компактен. Днес ще ви покажем една чудесна малка къща, която напълно отговаря на гореописаното и може да бъде домашен рай за всяка жена.

Отправяме се към шведските гори, за да ви покажем един дом, разположен върху едва 57 квадратни метра. Но е далеч по-луксозен, отколкото предполагате.

Двуетажната постройка, създадена през 1975 година и реновирана наскоро, разполага с две спални и една баня. Интериорът е предимно бял, но компактно съчетан с топли земни тонове. Кухнята включва всичко необходимо и ако на пръв поглед ви се стори семпла, имайте предвид, че всичко в нея е напълно съвременно. Осветителната система пък е отлично пригодена както за процеса на готвене, така и за романтична атмосфера по време на вечеря.

Не на последно място: това, което със сигурност ще ви изуми, е невероятната гледка, която се открива от къщата. А прекрасно обзаведената веранда ще допълни уютната атмосфера за моментите на почивка и релакс.

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!