Тя му се подиграва и го отхвърля, защото е беден. 10 години по-късно, те се срещат отново!

Той е бедно момче, влюбено в дъщерята на богат мъж. Воден от любовта си към момичето, й прави предложение за брак. Богатото момиче подигравателно го отхвърля с думите: "Твоята месечна заплата е еквивалентна на моите ежедневни разходи. Как очакваш да се омъжа за някой като теб? Аз никога не бих могла да те обичам, така че забрави за мен. Иди намери и се ожени за някоя на твоето ниво!".
Въпреки, че е отхвърлен по толкова болезнен начин, по някаква причина, той не може да я забрави. 10 години по-късно двамата се срещат случайно в асансьора на един търговски център.

Тя веднага го познава и го заговаря. "Хей, как си? Сега съм омъжена за един много умен човек, и заплатата му е $ 15 700 на месец! Можеш ли да повярваш това?".
Той чува тези болезнени думи, спира сълзите си и не казва нищо. След няколко минути съпругът й се приближава, веднага разпознава мъжа, с когото жена му разговаря и казва:
- Сър! Добър ден, сър? Виждам, че сте се запознал със съпругата ми.
- Добър ден, господин...? - отговаря мъжът от миналото.
- Господин. Картър, сър! - представя се съпругът и продължава – Скъпа, бих искал да те запозная с моя шеф. Той е собственик на проекта за $ 100 милиона, по който работим в момента!
Жената, поразена от развоя на събитията, не е в състояние да каже нещо. Мъжът само се усмихва и казва:
- Е, г-н Картър. Аз трябва да тръгвам. Имам важна среща. Беше прекрасно да ви видя днес. Приятен ден!
След първоначалния й шок, жената пита мъжа си невярващо:
- Това беше шефът ти?
- Да, скъпа. Той е много скромен човек, но животът му е една доста тъжна история. Разказват, че навремето обичал едно момиче, но то го отхвърлило, защото е бил просто едно бедно момче. Това става причина той да работи наистина усилено. И тъй като е изключително интелигентен, успява. Сега той е мултимилионер, който печели милиони долари на месец. За съжаление обаче, не може да надживее тази мъка и все още е ерген. Истинска късметлийка ще е тази, която успее да го спечели!

Жената, все още в пълен шок, стои безмълвна и загледана в отдалечаващия се силует...!

Ако смятате, че тази история заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

той я обичаше