Тя реши да скрие бебето, за да не може никой да вижда лицето му. 22 години по-късно младото момиче се показа на всички!

Тази 22-годишна жена е същинско чудо, дори заради самия факт, че е все още жива. Тя се ражда с изключително рядко и тежко заболяване - ихтиоза гравис, което представлява наследствено заболяване на кожата. При него кожата расте с около десет пъти по-бързо от нормалното, което води до обезобразяване на човека и рискове от смъртоносни инфекции. Повечето от хората, имащи болестта, умират още в ранна детска възраст.

Това младо момиче е изоставено в болницата още при раждането си, като първоначално е било смятано, то да бъде пратено в дом за умствено изостанали, просто за да бъде скрито от света. Макар и умствено да е било съвсем нормално.

Една от жените в болницата решава да осинови момичето и да се грижи за него. Днес то е една 22-годишна уверена жена, която въпреки всички претърпяни подигравки като дете, се радва на пълноценен и ползотворен живот, доказвайки, че външният вид не винаги е всичко. Както сами ще видите, тя се усмихва и живее като своите връстници, а всичко това тя дължи на своята втора майка, която й протяга ръка в критичния момент. Въздействащо!

Ако смятате, че тази история заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!