Тя си прави 7 теста за бременност, тогава лекарите откриват ужасяваща истина

Луис е здрава 25-годишна жена, когато започва да усеща остри болки в долната част на корема и кървене между периодите. Тя си прави тест за бременност за всеки случай, но той е отрицателен. Тогава нейните симптоми се влошават.

Започва да изпитва болки в гърба, често уриниране, загуба на апетит. Тя взима още един тест за бременност, но той отново е отрицателен.

Тогава тя отива на лекар, но лекарите и казва да си направи още тестове за бременност. Карат я да прави все повече и повече тестове за бременност, мислейки, че така ще открият причината за нейните физически симптоми. Всички тестове са отрицателни.

Изследванията продължават и след ултразвук е установено, че в тялото на Луис има два незрели тератома, рядък вид тумор на яйчниците с размерите на футболна топка. Веднага я подлагат на 4-часова операция за отстраняване на туморите. За щастие, операцията е успешна и няма да засегне нейната плодовитост.

Тератоми на яйчниците обикновено се диагностицират при момичета и млади жени, като техните симптоми често се бъркат с бременност.

Ако смятате, че тази статия заслужава да бъде споделена, моля направете го. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!

Още публикации