Мъж трансформира 700-годишна пещера в къщата на мечтите си. Изчакайте, докато не видите това, което се крие вътре! (СНИМКИ)

По-малко от година и 230 000 щатски долара. Толкова време и пари струва на един британец нестандартната идея да превърне пещера в къща. И не само, че успява, но и създава дом, на който могат да завидят не един и двама души.

Angelo Mastropietro бива диагностициран с множествена склероза и това го кара да вземе решение да бъде по-близо до природата. Явно обаче взима идеята твърде присърце и твърде буквално, защото решава да си устрои дом в истинска пещера.

Но само вижте снимките, показващи за какъв лукс става въпрос! Изобщо не си представяйте къщите на Фред Флинстоун или на неговия приятел Барни! Пещерният дом на британеца, чиято площ е 62 квадратни метра, е оборудван с всичко необходимо, като се започне от луксозното обзавеждане, премине се през подово отопление, LED осветление, напълно оборудвана кухня и безжичен интернет, разбира се. Най-интересното в случая е, че повечето от подобренията си ги е правил съвсем сам.

Ако пък някой човек реши, че иска да преживее подобно приключение, то той може да наеме пещерната къща за сумата от 286 долара на вечер. 

Ако ви е харесало, това което видяхте, моля да го СПОДЕЛИТЕ с приятелите си. Екипът на bgkef.com ще ви бъде благодарен!